THAICOON ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaicoon Almere. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:25 Het eten was ronduit slecht!! Een vieze en muffe smaak, vreselijk!!!! We waren gelijk ziek van het eten
27 nov 2022 om 9:27 We moesten 2 uur wachten op ons eten. De porties waren kleiner dan we gewend zijn.
25 nov 2022 om 20:13 Hoe het eten smaakt weet ik nog niet. Ik krijg deze mail eerder dan m’n eten. Wacht al meer dan twee uur!
24 nov 2022 om 21:39 Heerlijk eten!
20 nov 2022 om 19:46 Veels te langs wachten op mn eten
13 nov 2022 om 19:11 Keurig op tijd en heerlijk gegeten
11 nov 2022 om 19:41 We hebben erg lang op Het eten moeten wachten. De voorgerechten waren koud. De saus lag meer in de plastic zak sain in het bakje. Er zat weinig smaak aan het eten. De bezorgers bood bij voorbaat als zijn excuus aan dat hij te laat was.
9 nov 2022 om 18:35 Viskoek was te zout, kipsate te droog gebakken, loempia vulling te droog en te zoet. Curry en Penang erg lekker en de gebakken rijst zonder vlees ook heel fijn op smaak gebracht. Wij hebben het opgehaald dus op tijd alles, goed service!
9 nov 2022 om 10:44 Na bestellen moet je nog steeds 60 min wachten voor het ophalen.
6 nov 2022 om 14:07 Ruim 30 minuten later dan beloofd bezorgd
31 okt 2022 om 9:55 eten was koud, ondanks de supersnelle bezorging. Eten op locatie is perfect, thuisbezorgd was een beetje een teleurstelling.
30 okt 2022 om 20:33 Eten was heerlijk. Bezorgtijd duurde lang. Zou 18.00 bezorger worden, maar werd 18.40 bezorgd.